Agile referenties

Agile software development

Door het organiseren van assessments, workshops, trainingen en coaching op het gebied van Agile, Scrum en SAFe is Zestgroup betrokken geweest bij de verandering van de organisatie van traditioneel Waterfall naar Agile met Scrum en SAFe als basisframeworks.

Lees deze referentie >

Implementatie en acceptatie

Een veranderproces binnen een organisatie naar de Agile manier van werken. Teams werden op een praktische en speelse manier getraind middels de Agile-game en scrumteams werden gecoacht. Inmiddels is de transformatie geslaagd en werkt de organisatie volledig Agile!

Lees deze referentie >

Agile-game als motivator

De Agile-game wordt ingezet als motivator bij verandering, maar is ook zeker een hands-on en low-profile manier van het introduceren van de Agile manier van werken en wat de impact ervan is op een team en voor de organisatie.

Lees deze referentie >

Gedoseerde verandering op maat

Hoe landt een verandering binnen een bedrijf het beste; vanuit een standaard process/project aanpak of is een gedoseerde maatwerk aanpak de sleutel tot succes? Je hebt te maken met een bepaalde cultuur, regels, processen, werkwijzen en natuurlijk het meest belangrijk: mensen.

Lees deze referentie >

Betere samenwerking tussen teams

Het Scrum framework werd geintroducerd waarbij binnen het proces de samenwerking verbeterd wordt door continue afstemming over content tussen teams en de productowner. Inmiddels is de Agile werkwijze geland binnen de teams en wordt het verder verfijnd.

Lees deze referentie >

Flexibel, wendbaar en snel

Gestart met een Agile transformatie en inmiddels – door diverse trainingen, workshops, coaching en support vanuit Zest – is het Agile-werken volledig ingevoerd met een IT-organisatie die met veel passie en enthousiasme de business uitstekend ondersteunt.

Lees deze referentie >

Referenties

Naast Agile/Scrum projecten voeren wij uiteraard ook projecten uit gebaseerd op andere methodieken. Afhankelijk van de behoefte van de klant, de wensen voor de toekomst en wat past bij een bedrijfscultuur bepalen wij samen de gewenste aanpak.

Lees overige interesante referenties >

 

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!