Flexibel, wendbaar en snel

Opdrachtgever

Een van ’s werelds grootste en innovatieve spelers op het gebied van Internet of Things (IoT), smart connected solutions, end-to-end security en privacy, en automotive met secure connected vehicle technologieën.

Situatie

Om de Business Lines goed te kunnen ondersteunen is de klant zich bewust van de noodzaak ervoor te zorgen dat de IT-dienstverlening flexibel, wendbaar en snel moet zijn.

De Research en Development organisatie in de Business Lines heeft te maken met een zeer dynamische wereld, zowel wat betreft marktvraag, als methodieken en technieken. Daarmee verandert ook de behoefte aan ondersteuning vanuit IT, en moet zeer flexibel samengewerkt worden tussen IT, Business Lines en klanten.

Doel & Aanpak

Zestgroup is al meer dan 15 jaar dienstverlenend partner bij deze klant en de medewerkers van Zestgroup hebben sinds de jaren ’90 ervaringen op het gebied van Agile (DSDM, RAD, RUP), Agile Project Management®, Business Analyse®, SAFe©, en Scrum en op deze gebieden trainingen en organisatie transformaties gedaan. Op basis van deze en kennis en kunde heeft Zestgroup de organisatie geadviseerd de Agile transformatie te starten.

Zestgroup heeft de visie uitgewerkt voor de CIO en is begonnen met wereldwijde AgilePM® trainingen voor de IT- en Business organisaties; heeft vele projecten in de start-up van de Agile werkwijze begeleid. Ook het IT Management team is getrained en geaccrediteerd in AgilePM®, en voor de IT ondersteuning levert Zestgroup nog steeds PMO support en Agile Coaching.

Resultaat

Een IT-organisatie die met zeer veel passie en enthousiasme de business in de dynamische semiconductor-wereld uitstekend kan ondersteunen. In het enthousiasme heeft de klant deze boodschap ook uitgedragen in een sessie op de jaarlijks bijeenkomst van de Best Practice User Group. Met trots kijken wij terug op deze prestatie!

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!