Visie & Missie

Waar staat Zest voor?

Zestgroup

Organisaties moeten altijd in staat zijn zich aan te passen aan een steeds complexere wereld. Samen met onze klanten implementeren wij de noodzakelijke verandering op de meest effectieve wijze zodat zij in hun dienstverlening blijven excelleren.

Missie Zestgroup

Zestgroup biedt consultancydiensten op het gebied van projectmanagement, business consultancy en business analyse. Waarde toevoegen, borgen van resultaat, vertrouwen en continue efficiency- en effectiviteitsverbetering staan centraal in onze dienstverlening.

Met onze kennis, aanpak en gedrevenheid voor blijvend resultaat zijn wij in staat op een unieke wijze overzicht en eenvoud te creëren voor onze klanten. Hiermee stellen we onze klanten in staat de juiste keuzes te maken.

Om altijd de juiste partner te zijn voor onze klanten, zijn wij continu gefocust op de ontwikkeling van onze mensen en onze diensten. Wij investeren voortdurend in opleiding en coaching van onze consultants en spelen actief in op trends en ontwikkelingen in onze markten.

Klant centraal

Zestgroup onderscheidt zich door ondernemende en resultaatgerichte consultants die succesvol zijn doordat ze snel en effectief elke case of project in de context plaatsen van het belang van onze klant. Onze klanten zijn gebaat bij oplossingen, niet bij zoveel mogelijk consultants.  Onze gecertificeerde consultants zijn niet alleen door en door getraind in een breed scala aan consultancy skills, projectmanagement methodieken en bedrijfskundige kennis, maar het zijn bovenal echte teamplayers die begrijpen dat communicatie veelal de sleutel is tot het succesvol voltooien van een opdracht.

Bij Zestgroup staat MVO hoog in het vaandel. Lees hier hoe dit terug te zien is in onze missie, visie en beleid.

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!