Financieel medewerker met veel ambitie | IJsselstein | 36-40 uur

Sta je sterk in je schoenen en durf jij deze uitdaging aan?

Wij zoeken voor onze afdeling Finance een financiële duizendpoot met de uiteindelijke ambitie om hoofd FA/Controlling te worden.

Ben jij HBO of WO afgestudeerd? Heb je 2 tot 5 jaar werkervaring binnen een financiële afdeling? Beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift (vereist)? Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Ben je toe aan een volgende stap met doorgroeimogelijkheden? Wij werken graag samen met jou aan jouw groei!

Wat ga je doen?
Je verzorgt in een klein team de financiële administratie van Zestgroup. Dit doe je 40 uur per week (36 uur ook mogelijk). De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende administratieve werkzaamheden; dus van operationeel tot aan manegerial. Hands-on is hier het key-woord.

Activiteiten (o.a.):

  • Doorzien van de processen binnen Zestgroup en hier flexibel mee omgaan
  • Afhandelen van dagelijkse issues
  • Beantwoorden van financiële vraagstukken van management en medewerkers
  • Opstellen en boeken van journaalposten
  • Voorbereiden van rapportages en jaarrekeningen
  • En alles wat ertussen zit

Wat is je beloning?
Je maakt deel uit van Zestgroup; een zeer gedreven groep mensen met als speerpunt het verbeteren van organisaties. Niet alleen bij onze klanten, maar ook intern hanteren wij dit speerpunt. Wij bieden ruimte tot zelfontplooiing, hanteren een marktconform salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn we flexibel en bieden we je veel uitdaging! En uiteraard ontbreken de gezellig teamuitjes niet!

Wat is je doel?
Je werkt onder de CFO en jouw doel is om deze uiteindelijk overbodig te maken. Dus sta je sterk in je schoenen en durf jij deze uitdaging aan? Dan wil ik graag met jou een kopje koffie/thee drinken en verder kennismaken.

Ga je de uitdaging aan?
Reacties op deze vacature kun je richten aan Mauricio Spannenburg op m.spannenburg@zestgroup.nl. Binnen 2 weken ontvang je van ons bericht of je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismaking. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Mauricio via 030 – 687 4631.

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!