Inkooptalent (HBO/WO) gezocht!

Ben jij het inkooptalent dat wij zoeken?

Zest Purchasing, onderdeel van Zestgroup, zoekt ambitieus inkooptalent.

Wie zoeken wij?
Ben jij het inkooptalent dat wij zoeken? Heb je al wat (inkoop)ervaring, dan horen wij graag van je. Maar heb je nog geen jarenlange inkoopervaring, geen probleem. Voor ons is het belangrijkste dat je van nature over de juiste competenties beschikt om, na onze (praktijk) opleiding, als waardig inkoopconsultant aan de slag te gaan.

De functie
Je gaat werken voor onze grote opdrachtgevers in diverse branches die zowel nationaal als internationaal opereren. Je acteert binnen alle facetten van een inkooptraject. Denk hierbij aan strategieontwikkeling, marktonderzoek, aanbesteden, onderhandelen, contracteren en implementeren van processen en systemen. Je bouwt hierdoor een breed netwerk op van externe marktpartijen.

Kortom: een fantastische kans om je carrière een boost te geven met veel afwisseling en vanaf het begin een hoge mate van verantwoordelijkheid binnen een dynamisch, snelgroeiend en jong bedrijf.

Jouw profiel en competenties

  • Afgeronde HBO / WO studie
  • Affiniteit met inkoop en de juridische kant van contracten
  • Talent voor project- en stakeholdermanagement
  • Commercieel gevoel en affiniteit met techniek
  • Ondernemend en servicegericht karakter
  • Representatief
  • Doortastende persoonlijkheid, zelfsturend en -startend, zorgvuldig in werken en omgang, oog voor samenwerking met collega’s van Zest én van de opdrachtgever
  • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal (Duits is een pre)
  • Bereid te reizen (binnen- en buitenland)

Ons aanbod
Een ondernemend werkklimaat met kundige en enthousiaste collega’s waarmee je uitdagende projecten uitvoert. Wij bieden je een ondernemend salarismodel bestaande uit een basissalaris met daarbovenop een zeer aantrekkelijke, variabele salariscomponent. Daarnaast bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid zich ten volste te ontwikkelen door middel van uitgebreide trainings- en opleidingstrajecten via de Zest Academy, kennisplatforms, business development werkgroepen en persoonlijke begeleiding.

Ben jij die enthousiaste nieuwe collega?
Voel jij je aangetrokken tot deze vacature, herken jij jezelf in de competenties en wil je graag deelgenoot worden van een snelgroeiende onderneming met veel kansen? Reageer dan nu en stuur ons je CV met motivatie naar hrm@zestgroup.nl. Zest Purchasing maakt onderdeel uit van Zestgroup.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met ons kantoor en vragen naar Miriam Iedema of Celine Kraft.

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!