Master Lean Six Sigma Black Belt

Ben jij de ervaren Master Black Belt die wij zoeken?

Ben jij een daadkrachtige en verbindende change professional en heb je kennis van en ervaring met gedrags- en cultuurveranderingen? Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van een Lean Transformatie Programma? Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te komen versterken!

Ben jij de ervaren Master Black Belt die wij zoeken?

Bij Zestgroup maak je onderdeel uit van een dynamisch en sterk groeiend consultancybureau met inspirerende collega’s en volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Onze consultants zetten hun expertise in om toonaangevende bedrijven te helpen de toegevoegde waarde voor hun klanten te vergroten.

Het Lean Business Development team van Zestgroup heeft een Lean Transformatie programma ontwikkeld. Enerzijds om middels de inzet van dit programma organisaties helpen om hun strategische doelen te bereiken middels efficiënte, effectieve en wendbare teams die sturen op heldere doelstellingen en KPI’s, continu aandacht hebben voor verbeteren en een cultuur hebben van open communicatie, leren en samenwerken. Anderzijds wordt het programma ingezet bij organisaties die al de eerste stappen hebben gezet op het gebied van continu verbeteren, maar hun Lean programma strategisch verder willen brengen om een hoger Lean maturity level te bereiken.

Jij weet als geen ander dat het in beide gevallen gaat om complexe trajecten, waarbij het veranderkundige aspect een belangrijke rol speelt.

Zoeken we jou?

Wij zoeken een Lean Change Professional die expert is op het gebied van Lean en Continuous Improvement en een grote mate van veranderkracht bezit. Je kunt groepen in beweging krijgen en hebt aantoonbare ervaring met het adviseren, coachen, trainen, stimuleren en faciliteren van management én medewerkers in organisaties die veranderen naar een Lean werkwijze. Als geen ander weet jij dat coaching op processen, houding & gedrag en resultaat van groot belang is om een duurzame verandering te borgen. Je hebt ervaring met veranderprocessen, gedragsveranderingen en het ontwikkelen van vaardigheden bij het management en medewerkers om zelfstandig en duurzaam verbeteringen uit te kunnen voeren.

Daarnaast ben je in staat om Lean en change management kennis en vaardigheden binnen de Zestgroup naar een hoger niveau te tillen via trainingen en coaching on-the-job.

Wat we van jou verwachten

Om in aanmerking te komen voor deze rol moet je wel wat in huis hebben.

Wij zijn op zoek naar een high potential, een gedreven, daadkrachtige en verbindende Continuous Improvement & Change Professional. Je straalt senioriteit uit en je kunt effectief interveniëren en teams faciliteren in hun verandering. Je bent in staat hoger management te coachen en te begeleiden naar een passende leiderschapsstijl.

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding, wo werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een certificering op het gebied van Lean Six Sigma (bijvoorbeeld Lean Black Belt).
 • Je hebt ervaring met performance management en kort cyclisch sturen, vertalen van doelstellingen naar KPI’s, continu verbeteren met Lean methodieken en gedrags- en cultuurverandering.
 • Je hebt ruime ervaring op het gebied van (team)coachen in verandertrajecten.
 • Je beschikt over excellente adviesvaardigheden en bent in staat om management en directie te adviseren om te komen tot een cultuur van Continu verbeteren binnen de organisatie.
 • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal uitstekend.
 • Je vindt het prettig om zelfstandig te werken, zaken te ondernemen en je houdt van gevarieerd werk en het opdoen van nieuwe ervaringen. Je beschikt over een gezonde dosis zelfvertrouwen.
 • Je straalt energie uit en bent daadkrachtig, positief kritisch, initiatiefrijk, ondernemend en resultaatgericht.

Wat we jou bieden

We vragen veel, maar geven ook veel terug! Zestgroup is namelijk een uitstekende werkgever. Wij bieden:

 • Een boven marktconform salaris, doordat we de omzet bij de klant delen met onze medewerkers;
 • Een vast dienstverband bij een succesvol consultancybureau dat altijd in beweging is en waar eigen initiatief en eigen inbreng wordt verwacht en gewaardeerd;
 • Uitdagende (Lean Six Sigma) consultancy opdrachten bij toonaangevende bedrijven;
 • Veel ruimte voor zelfontplooiing door een breed scala aan ontwikkel- en opleidingsprogramma’s zodat je kunt werken aan je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie;
 • Een ondernemend werkklimaat en inspirerende collega’s die begrijpen dat het delen van kennis en ervaring tot synergie leidt;
 • Plezier in het werk: sociale activiteiten en feesten met collega’s.

Ben jij de Zester die we zoeken?

Met deze vacature bieden we je een uitgelezen mogelijkheid om onderdeel te worden van Zest. Ben jij de Zester die we zoeken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie via hrm@zestgroup.nl.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!