Procurement Consultant

Toe aan de volgende stap? Uitdaging voor ondernemende personen met commerciële achtergrond

De Functie

Zestgroup breidt haar eigen team van consultants verder uit en zoekt hiervoor ambitieuze collega’s voor diverse soorten interessante opdrachten bij onze klanten. Onze opdrachtgevers verlangen dat je in staat bent te excelleren op verschillende niveaus en in verschillende rollen: consultant, projectmanager of als inkoper. Ondanks een complex en uitdagend speelveld, door de inhoud en de hoeveelheid stakeholders, weet jij het verschil te maken.

Onze toekomstige collega heeft commerciële ervaring opgedaan in een complexe omgeving, kan gemakkelijk met mensen overweg, is communicatief vaardig, leergierig en vindt het leuk om samen met collega’s het vakgebied inkoop verder te ontwikkelen.

Een uitdagende rol met veel afwisseling en een hoge mate van verantwoordelijkheid bij een dynamisch en jong bedrijf.

Jouw profiel

 • Afgeronde HBO / WO studie
 • Minimaal 3 jaar inkoopervaring
 • Sterke affiniteit met techniek / CAPEX
 • Uitstekende project- en stakeholdermanagement vaardigheden
 • Kennis van (project)contracten en raamovereenkomsten
 • Commercieel vaardig en gevoel voor het in- en externe politieke speelveld
 • Sterke ondernemende persoonlijkheid
 • Prima beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
 • Bereid om te reizen

Ons aanbod
Een ondernemend werkklimaat met inspirerende en enthousiaste collega’s waarmee je uitdagende projecten uitvoert. Wij bieden je een uitstekend salarismodel bestaande uit een basissalaris met daarbovenop een zeer aantrekkelijke variabele salariscomponent. Daarnaast bieden wij uitgebreide trainings- en opleidingstrajecten.

Ben jij die enthousiaste collega?
Voel je je aangesproken tot onze kernwaarden en wil je graag deelgenoot worden van een snelgroeiende onderneming met veel kansen? Reageer dan nu en stuur ons je CV met motivatie naar hrm@zestgroup.nl

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Robert Willems (Director Zest Purchasing) op 06 – 27 19 30 32.


Over ons

Onze expertise

Wij hebben ons gespecialiseerd in alle aspecten van (agile-) projectmanagement en procesverbetering bij een diversiteit van bedrijven in diverse sectoren. Dat geeft ons een unieke positie in de consultancy markt met uitdagende opdrachten. We leiden baanbrekende projecten en programma’s voor onze klanten, zoals de automatisering van het testproces van lithografiemachines of het implementeren van een nieuwe manier van werken rondom benefits management.

Onze markt en klanten

Onze klanten opereren in een dynamische wereld die wordt gekenmerkt door een steeds kortere innovatiecyclus, onder druk staande marges en gecompliceerde supply chains, aangejaagd door concurrentie. Wij helpen vooraanstaande bedrijven hun concurrentiepositie te verbeteren door snel in te spelen op veranderingen in de omstandigheden en eisen van de markt en andere factoren. Waardevolle klantrelaties hebben wij opgebouwd bij ASML, Philips, Vopak, NXP, Eneco, Vattenfall, Tatasteel, Cogas, EDSN, Van Oord, Stedin, Tennet, Waternet, Alliander, Enexis, Nuon, Oxxio, Greenchoice, Essent, GDF en vele anderen.

Onze basiswaarden: Deskundig | Betrokken | Innovatief

 • Deskundig: onze klanten waarderen onze skills en expertise. Met onze eigen geaccrediteerde trainingsorganisatie, de Zest Academy, bieden we gecertificeerde trainingen aan in ons vakgebied. Niet alleen zodat onze consultants zich kunnen blijven ontwikkelen, maar ook om onze klanten training te kunnen bieden en het kennisniveau van hun medewerkers te verhogen. In samenwerking maken we een persoonlijk ontwikkelplan om onze expertisegebieden onder de knie te krijgen.
 • Betrokken: met een hands-on mentaliteit bieden we onze klanten oplossingen en advies die daadwerkelijk het verschil maken. We managen het gehele project (business en IT) tot een succesvol eindresultaat. We stoppen niet bij een advies, maar implementeren deze en zijn samen met de klant verantwoordelijk voor het succes na implementatie.
 • Innovatief: we zijn constant op zoek naar innovatieve manieren om onze klanten te helpen hun projecten en processen te verbeteren. Binnen onze Centers of Excellence werken onze consultants samen om nieuwe kennis te creëren en nieuwe dienstverlening te ontwikkelen.

Onze consultants

Zest consultants zijn doortastend, positief kritisch, deskundig, initiatiefrijk, ondernemend en gemotiveerd. Daarnaast kun je de Zest-consultant herkennen aan een sterke persoonlijkheid en aan het enthousiasme en de lol die de Zest-consultant heeft tijdens zijn werk.

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!