Senior Project Manager

Ben jij de ondernemende project manager die wij zoeken?

De Zestgroup divisie Zest Industries is op zoek naar nieuwe collega’s om haar team te versterken. Bij Zest krijg je de kans onderdeel uit te maken van een dynamisch, middelgroot consultancybureau met inspirerende collega’s. Onze consultants zetten hun expertise in om toonaangevende bedrijven in de hightech industrie te helpen de toegevoegde waarde voor hun klanten te optimaliseren. Als senior business project manager manage je uitdagende projecten van A tot Z. Door jouw bijdrage wordt de oplossing die je met je project team hebt ontworpen geïmplementeerd en worden de business benefits van het project behaald. Wij stoppen niet bij een advies, maar implementeren deze en zijn samen met de klant verantwoordelijk voor het succes na implementatie. Je bent in staat het gehele project (business en IT) op een goede manier te leiden tot een succesvol eindresultaat: tevreden klanten.

Zoeken we jou?

Ervaring & hard skills

 • Minimaal 6 jaar werkervaring met het managen van (middel-) grote projecten bij bedrijven in de industrie markt (bij voorkeur internationaal en in de chemie, hightech of farmacie)
 • Een afgeronde WO studie op het gebied van bedrijfskunde, economie of een technische richting
 • Gecertificeerd in en ervaring met project management methodieken (bij voorkeur PRINCE2 en Agile)
 • Lean Six Sigma certificering is een pré

Soft skills

 • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
 • Affiniteit met procesverbetering en projectmatig werken
 • Doortastend, positief kritisch, deskundig, initiatiefrijk, ondernemend en gemotiveerd
 • Affiniteit met IT technologie en ERP (SAP, JD Edwards, Outsystems) is een pré

Wij bieden

 • Een boven marktconform salaris, doordat we de omzet bij de klant delen met onze medewerkers
 • Een vast dienstverband
 • Een gestructureerd en op maat gesneden opleidingsprogramma
 • Veel ontwikkelkansen binnen een snelgroeiend bedrijf
 • Een ondernemend werkklimaat en inspirerende collega’s
 • Uitdagende projectmanagement opdrachten bij toonaangevende hightech bedrijven
 • Plezier in het werk: sociale activiteiten en feesten met collega’s

Ben jij de Zester die we zoeken?

Met deze vacature bieden we je een uitgelezen mogelijkheid om onderdeel te worden van Zest. Ben jij de Zester die we zoeken? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie via [email protected].


Over ons Onze expertise

Wij hebben ons gespecialiseerd in alle aspecten van projectmanagement en procesverbetering voor de hightech industrie. Dat geeft ons een unieke positie in de consultancy markt met uitdagende opdrachten. We leiden baanbrekende projecten en programma’s voor onze klanten, zoals de automatisering van het testproces van lithografiemachines of het implementeren van een nieuwe manier van werken rondom benefits management.

Onze markt en klanten

Hightech bedrijven opereren in een dynamische industrie die wordt gekenmerkt door een steeds kortere innovatiecyclus, onder druk staande marges en gecompliceerde supply chains, aangejaagd door wereldwijde concurrentie. Wij helpen vooraanstaande hightech bedrijven hun concurrentiepositie te verbeteren door snel in te spelen op veranderingen in de omstandigheden en eisen van de markt. We hebben duurzame partnerships opgebouwd met klanten als ASML, Philips, Vopak en NXP. En als onderdeel van de Zestgroup bieden we ook toegesneden oplossingen voor klanten als Eneco, Vattenfall, Tatasteel, Cogas, EDSN, Van Oord, Stedin, Tennet, Waternet, Alliander, Enexis, Nuon, Oxxio, Greenchoice, Essent and GDF.

Onze kernwaarden: Deskundig | Betrokken | Innovatief

 • Deskundig: onze klanten waarderen onze skills en expertise. Met onze eigen geaccrediteerde trainingsorganisatie, de Zest Academy, bieden we gecertificeerde trainingen aan in ons vakgebied. Niet alleen zodat onze consultants zich kunnen blijven ontwikkelen, maar ook om onze klanten training te kunnen bieden en het kennisniveau van hun medewerkers te verhogen. In samenwerking maken we een persoonlijk ontwikkelplan om onze expertisegebieden onder de knie te krijgen.
 • Betrokken: met een hands-on mentaliteit bieden we onze klanten oplossingen en advies die daadwerkelijk het verschil maken. We managen het gehele project (business en IT) tot een succesvol eindresultaat. We stoppen niet bij een advies, maar implementeren deze en zijn samen met de klant verantwoordelijk voor het succes na implementatie.
 • Innovatief: we zijn constant op zoek naar innovatieve manieren om onze klanten te helpen hun projecten en processen te verbeteren. Binnen onze Centers of Excellence werken onze consultants samen om nieuwe kennis te creëren en nieuwe dienstverlening te ontwikkelen.

Onze consultants

Zest consultants zijn doortastend, positief kritisch, deskundig, initiatiefrijk, ondernemend en gemotiveerd. Daarnaast kun je de Zest-consultant herkennen aan een sterke persoonlijkheid en aan het enthousiasme en de lol die de Zest-consultant heeft tijdens zijn werk.

Meer informatie

Meer informatie, reageren, solliciteren; we horen het graag!