Lisa Zijm | Ambitieuze Zester!

Een mooie ontwikkeling bij netwerkbedrijf Cogas

Op dit moment werk ik vanuit Zestgroup op de HR-afdeling van Cogas, het netwerkbedrijf van Overijssel. De ontwikkelingen waar Cogas zich in bevindt, zowel op organisatorisch gebied als de ontwikkelingen in de energiemarkt, maken het bedrijf interessant en dynamisch.

Veel diversiteit

Een werkdag bij Cogas bestaat voornamelijk uit het voeren van gesprekken met collega’s en zelfstandig werken achter de pc. Daarnaast zijn de werkzaamheden heel divers. Ik ga van gesprekken met mijn opdrachtgever, naar het uitwerken van producten. Verder omvatten mijn werkzaamheden ook: het geven van workshops, plannen en organiseren van een project, stuurgroep bijeenkomsten, lunchen met collega’s van de HR-afdeling, verwerken van feedback en tussentijds samenwerken met collega’s van Zest.

Uitdagend werk

Ik heb voor consultancy gekozen, omdat ik mijzelf graag snel ontwikkel, veel wil leren en de afwisseling tussen klanten en opdrachten prettig vind. Ik was op zoek naar werk dat me blijft uitdagen en dat heb ik in de business consultancy zeker gevonden! Uiteindelijk is mijn keuze op Zestgroup gevallen omdat zij met veel energie, intelligentie en eigenzinnigheid, de klant de beste oplossingen levert. Het ene moment is het belangrijk om goed te luisteren en door te vragen, het andere moment steken we de handen uit de mouwen! Hier herken ik mijzelf in. Als lid van de Zest-familie, heb ik veel kennis en kunde tot mijn beschikking. Ik kan veel leren van mijn collega’s en kan mijzelf ontwikkelen tot een consultant die uitstekend resultaat levert.

‘’Het is altijd tijd voor een nieuw avontuur!’’

Als consultant sta ik nog aan het begin van mijn ontwikkelingen. Ik wil graag nog veel verschillende opdrachten en klanten ervaren. Daarnaast zou ik mijzelf graag willen ontwikkelen in projectmanagement, waarbij ik het liefst zou werken aan IT-projecten of duurzame projecten in de energiesector.

Is de Masterclass Business Consultancy iets voor jou? Bekijk hier de vacature!

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!