Zestgroup stijgt naar plek 40!

Zestgroup stijgt naar plek 40!

Zestgroup No Comment
Zestgroup plek 40

Na afgelopen jaar de hoogste nieuwe binnenkomer in de Management en Consulting Top 50 te zijn opgenomen op plek 42 zijn we dit jaar verder gestegen in de ranglijst. Inmiddels bekleden we plek 40 en zijn we op plek 20 beland qua procentuele groei. Dit alles betreft verslagjaar 2018. Op basis van de groeicijfers over het afgelopen jaar verwachten we een sterke verdere stijging in de ranglijst te laten zien in een volgende editie. We bevinden in ons het midden van andere gerenommeerde adviesbureaus die net als wij groei hebben laten zien. Opvallend is dat in dezelfde periode ook een aantal grotere adviesbureau’s beperkte krimp hebben laten zien.

Terugkijkend op 2019, “best year ever” voor Zestgroup hebben we dankzij een zeer loyale klantenbase, kwalitatief hoogwaardige collega’s, best practices en pragmatische oplossingen voor onze klanten de meeste meerwaarde ooit kunnen realiseren.

We zijn trots op waar we staan, maar gaan niet achterover leunen. Door ons meer te focussen en te blijven vernieuwen zorgen we voor een blijvende meerwaarde voor onze klanten.

Grote dank gaat uit naar onze klanten, relaties en uiteraard ons gehele team.

Interesse naar de diensten van Zestgroup, lees hier onze specialisaties >

Want to know more?

More information, contact, apply; we'd love to hear from you!