Op naar de boerderij!

Op naar de boerderij!

Zestgroup No Comment

Vorige week was het weer tijd voor een kwartaal Company Update van Zestgroup! Deze keer ging de vergadering gepaard met een teambuilding.  Voor de consultants van Zest, die op dit soort avonden, naast de kennisavonden en andere activiteiten die Zestgroup organiseert, een fijne en informele gelegenheid om bij te kletsen met collega’s.

Afgelopen donderdag verzamelde iedereen rond 5 uur bij Geertjes Hoeve in Haarzuilens. Een vrolijke boerderij met dieren, lekker eten, goede service en leuke spellen die in samenwerking met 2 dames van Modderlab bedacht zijn. De zon scheen… dus alles bij elkaar de perfecte formule voor een gezellige avond!

Na een biertje en wat hapjes begonnen de eerste spellen: uiteenlopend van een strategisch denkspel, blind rennen (en je collega’s dan maar vertrouwen…..) tot geitjes melken en zaklopen. Je leert je collega’s goed kennen zo! Erna volgde een verkorte bedrijfspresentatie, want de spelletjes waren iets te gezellig geweest en dus uitgelopen. Wat een leuke en fanatieke collega’s hebben we toch! Tijdens de presentatie, onder het genot van een biertje en borrelplank, werd verteld dat Zestgroup lekker draait; top nieuws en niet onverwacht natuurlijk met alle groei en ontwikkelingen die het bedrijf doormaakt.

De dag werd afgesloten met een heerlijk Italiaans drie gangen menu; de lasagne met zalm werd door iedereen bestempeld als favoriet! De vegetarische pasta met paddenstoelen en spinazie kwam als goede tweede…. Na het toetjesbuffet ging iedereen voldaan naar huis. Op naar de volgende bijeenkomst!

Wil jij ook werken bij het gezelligste consultancy bureau van Nederland? Bekijk onze vacatures. We horen graag van je! >

Contact

    Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

    Want to know more?

    More information, contact, apply; we'd love to hear from you!