Samen naar

Operational Excellence

Zestgroup verbetert. Processen, procedures en de manier waarop mensen samenwerken. Waar anderen stoppen, gaan onze mensen door. Wij zijn pas tevreden, als een bedrijf of afdeling in de praktijk ook écht beter loopt. Dat bereiken we samen. Met elkaar en met onze klanten. Wil je weten wat Zest voor jouw bedrijf kan doen?

Analysis

Project excellence

Elk project is anders. Maar in de basis hetzelfde. Waar het om gaat: de opdracht wordt binnen de tijd en binnen budget opgeleverd. Wij gaan nog een stapje verder. Wij kijken mee naar de impact op de organisatie, het borgen van de oplossing en de netto verbeteringen. Zest is je partner van begin tot eind.
Transition

Transition

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Excecution

Excecution

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Operation Excellence

onze belofte

Operational Excellence. Oplossingen die écht werken in de praktijk. Dat willen we allemaal. Wij doen dat via 4 fasen die continu doorlopen. We starten bij de analyse. Verdiepen ons in je bedrijf, de bedrijfscultuur en de markt. We presenteren een goed onderbouwd plan van aanpak. Samen zorgen we voor gedegen uitvoering. Jouw bedrijf of afdeling leert werken volgens de nieuwe werkwijze. Is de Operational Excellence bereikt? We monitoren, analyseren en stellen bij waar nodig. We zien het als continu proces.

hoe kunnen we helpen?

Transition

Advies / Workshop

Ga met ons én je team de dialoog aan! Zest biedt diverse workshops aan die jouw organisatie of afdeling op een laagdrempelige manier naar een hoger niveau tillen.
Neem contact op voor meer info ›

Analysis

Quickscan

Met een Quickscan weet je binnen twee weken waar de verbeterpunten van de afdeling of je bedrijf zitten en heb je een rapport met tips in handen waarmee je meteen aan de slag kunt.
Vraag een Quickscan aan ›

Excecution

Trainingen

In-company, op locatie of online; onze ervaren business consultants verzorgen trainingen op maat vanuit ons geaccrediteerde trainingscentrum Zest Academy.
Meer informatie over onze trainingen ›

Transition

Kennispartner

We investeren in onze medewerkers. Ontwikkelingen in onze business volgen wij continu. Er zijn veel interne werkgroepen, trainingen en kennissessies. Als klant aansluiten? Leuk!
Geef je op en sluit aan ›

Ahold Delhaize
ESDN
Tata steel
Vattenfall logo
Vitens logo
Vopak logo
Over Zest Group

Over ons

Zestgroup. Een consultancybedrijf dat altijd een stapje meer zet. We verrassen onze opdrachtgevers met maatwerkoplossingen. Volgens onze kernwaarden. Met de beste consultants. Onze Zesters.

ZESTERS aan het woord

Lieke de Groot
Lieke de Groot

“Ondanks dat ik bijna nog niemand persoonlijk ontmoet heb vanwege de maatregelen, is de begeleiding vanuit Zestgroup super. Ik heb bijna wekelijks contact met mijn manager en voor mijn opdracht krijg ik ook begeleiding.”

Jaap Mulder
Jaap Mulder
“Waar ik energie van krijg? Van een dynamische en gevarieerde dag en enthousiaste mensen! Mijn dagen zijn elke dag anders. Ik help onze klanten met hun uitdagingen, begeleid Zest-consultants, volg training, ontwikkel kennissessies..."
Martijn Korpershoek
Martijn Korpershoek

De afwisseling tussen het werken bij een klant en het samenwerken of training volgen met collega’s van Zestgroup vind ik super fijn. Ik krijg veel energie van de veelzijdige en diverse omgevingen waarin wij ons werk doen."

Marije van Haaren
Marije van Haaren
“Uitdagingen zoek ik altijd op; ik grijp iedere kans om te laten zien wat ik kan. Ik krijg veel energie van wat het werk dat ik op dit moment doe. Ik heb het geluk gehad dat ik binnen een korte tijd snel kon doorgroeien in mijn opdracht bij de klant.”

Meer weten?

Neem contact op

Schrijf je in voor onze

Nieuwsbrief

BEZOEKADRES

Lorentzlaan 3
3401 MX IJsselstein

POSTADRES

Postbus 294
3400 AG IJsselstein

TELEFOON

+31 (0)30 687 46 31
Ma-Vr: 08.30 - 17.00 uur

Confidental Infomation